ULANGTAHUN PERKAHWINAN....

Thursday, November 19, 2009

TAHNIAH KAK YONG BUSHRA I'ZZA...

Alhamdulillah dah berakhir seisi pengajian 2008/09..SELAMAT BERCUTI untuk semua..
Anak2 ummi&abah, k.yong n a.ngah pun bercuti juga..tp petang kena g ngaji QURAN d rmh Ustazah Rahimah Bandar Baru P.Mas.Semoga anak2 ummi & abah akan menjadi anak2 celik Al-Quran dan boleh menjadi HUFFAZ suatu hari nanti..Insyaallah...

Dlm 2 peperiksaan penggal pertama dan kedua K.Yong berjaya mendapat tempat PERTAMA.TAHNIAH K.YONG.A.Ngah belum ada periksa lg sebab baru 4thn..
Kelmarin 19.NOV hari GRADUASI PASTI K.Yong..K.Yong telah d anugerahkan hadiah&sijil penghargaan PELAJAR CEMERLANG dan K.Yong juga telah dianugerahkan hadiah khas sempena kejayaannya mendapat tempat PERTAMA dlm PERTANDINGAN MEMBACA (BAHASA MELAYU) peringkat Negeri serta sijil penghargaan..

Semoga K.Yong akan terus berjaya menjadi anak yang cemerlang dan anak yang soleh penyejuk hati ummi n abah begitu juga adik2 k.yong.Dgn kejayaan k.yong akan menjadi pendorong kejayaan adik2.
Semoga Allah permudahkan semua urusan kita dan keluarga kita sentiasa dilimpahi nikmat kasih sayangNYA..AMINNNN

Semangat A.Ngah pun berkobar2 nak belajar sungguh2 dan nak berjaya macam K.Yong.Seronok tengok K.Yong dah dapat macam2 hadiah dan penghargaan.

Terima Kasih kpd semua guru2 PASTI khasnya guru2 Pasti At-Taqwa Repek,Pasti Ar-Rahmaniah,Lati dan Pasti Kg.Lobak,Mahang,Kedah(tumpng ngaji time balik kg)
Segala jasa guru2 sentiasa dkenang.Semoga Allah permudahkan smua urusan kalian.

No comments:

Post a Comment